Dana Budeanu o înlocuiește pe Delia la Antena 1? Ce rol ar avea aceasta. Detalii surprinzătoare

dana budeanu

Mihai Bendeac a mărturisit de curând, în cadrul emisiunii iUmor că acesta ar fi fost infectat cu coronavirus. Chiar a spus și că și-a făcut testul și i-au ieșit anticorpi. Întrega presă s-a grăbit să scrie despre subiect, doar că analizele oficiale arată că acesta nu a avut COVID-19. Totuși a reușit să capteze atenția publicului.

Și continuă să o facă. Și-a provocat colegii să spună pe cine ar lăsa în loc, în juriul iUmor, dacă nu ar mai putea duce rolul de jurat.  Cheloo a spus imediat Ombladon, Mihai Bendeac- Vlad Drăgulin, iar Delia ar nominaliza-o pe mama ei.

Ideea lui Dan Badea

Când prezentatorul și comediantul a pronunțat, Dan Badea a pronunțat, însă numele Danei Budeanu, totul s-a schimbat. Delia a spus că ar fi de acord să-i cedeze locul său de jurat, iar Mihai Bendeac a fost foarte entuziamat. Designerul se bucură de mare succes în online și nu este exclus să o vedem curând într-o producție tv.

iUmor pare că i s-ar potrivit mănușă, așa că s-ar putea ca din această glumă să apară chiar o idee pe care producătorii să o îmbrățișeze. Dana Budeanu a avut o colaborare neremunerată cu Pro Tv, dar a fost dată afară în urma unor declarații controversate despre fundația Dăruiește Viață.

Totul răul a fost spre bine, pentru că popularitatea ei în online a explodat și apariția ei la tv ar fi un succes garantat.

Revista Presei