Dana Budeanu s-a fotografiat goală! Ce i-a transmis lui Iohannis depășește orice imaginație

dana budeanu

Dana Budeanu nu mai are limite. Vedeta continuă seria ieșirilor grosolane pe rețelele de socializare. De această dată, președintele Klaus Iohannis i-a căzut victimă.

Dana Budeanu s-a fotografiat goală

Vedeta s-a fotografiat goală și a postat imaginea pe facebook. Nu s-a oprit aici. Mesajul este sugestiv. „Vă rup pe genunchi”, spune Dana Budeanu, trimitere către cei care o critică pentru ieșirile sale.

Totuși, vedeta nu s-a oprit. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că se vor ridica o parte din restricții pe data de 15 mai când expiră expiră starea de urgență. Șeful statului a spus că de atunci românii vor fi obligați să poarte mască în spațiile publice închise.

Mesajul lui Iohannis a scos-o din minți pe Dana Budeanu. Aceasta a avut o reacție extrem de dură. L-a făcut praf pur și simplu pe șeful statului. Nu este deloc de acord să poart mască, iar mesajul este unul extrem de sugestiv.

„IN LOCU’ LU CURCAN SI EU PURTAM MASCA NON STOP! IMI FACEAM SI FIRMA! HOHANNIS ARE MASCA DE LA FIRMA LU CURCAN?

BAI SCLAVILOOOOOOOOR! SA POARTE MAMELE VOASTRE MASCA! EU VREAU SA MA TESTEZ, CRIMINALILOR IMBECILI SI MARS! N AM DE CE SA PORT MASCA, PROSTILOR! NE TESTAM SI AM PLECAT, FATALAII DRECU! EU SUNT FRUMOASA FLEASCA, NU PORT NIMIC! PURTATI VOI, STRUMFILOR CU CAPETELE ALEA DE GARGAMELI! 👹👺”, a scris Dana Budeanu pe facebook.

Este de notorietate faptul că Dana Budeanu critică la scenă deschisă partidele de dreapta din România și, în special, pe președintele Klaus Iohannis. Vedeta este o apropiată a celor de la PSD și a fostului premier social democrat, Viorica Dăncilă.

 

Revista Presei