Dana Budeanu, umilită crunt de un jurnalist celebru! Acuzații grave: detaliul care l-a scos din minți în urma emisiunii de la Mihai Gâdea

03 sept. 2020
Dana Budeanu, umilită crunt de un jurnalist celebru! Acuzații grave: detaliul care l-a scos din minți în urma emisiunii de la Mihai Gâdea
Dana Budeanu a șocat pe toată lumea cu verdictele sale

Apariția Danei Budeanu la emisiunea lui Mihai Gâdea de pe Antena3 a dus la audiențe record, reușind 4 puncte de rating, ceea de a stârnit un val de nemulțumire printre mai mulți jurnaliști. Printre aceștia și Radu Buzăianu, vedeta B1 Tv, care a acuzat-o că face campanie electorală evidentă pentru Gabriela Firea și încă una de prost gust.

„Aici e o imagine emoționantă cu Dana Budeanu, explicând pentru proști cum ea, la bordul independenței sale, intră în campanie electorală, trăgând și trei înregistrări pe zi, acolo unde o prinde necesitatea intervenției

Senzatia e de situație disperată.

Ea fiind de meserie designer vestimentar. Trăind din meseria de designer. Iat-o anunțând cum, gratuit, va avea trei inregistrări despre politic, despre campania electorală, acolo unde o prinde necesitatea.

Ca să scurtăm un pic la tiv, acolo unde devine necesar să îi înjure pe cei care i se opun “duamnei”. Ceea ce e ok. Dar devine tot mai ridicolă în intenția ei de a părea înveșmântată în alb, această domnișoară a discuțiilor despre politică. E expresia aia minunată: face acuzații gratuite.

Această domniță, care își rupe benevol din timpul ei, ca să înjure independent tot ce se opune “duamnei”. Să înjure cu două, trei replicuțe din care trăiește de un an”, a postat Radu Buzăianu pe pagina sa de facebook, înainte ca Dana Budeanu să apară la Antena3 și să răspundă întrebărilor lui Mihai Gâdea.

Ulterior acesta a revenit cu un video în care Dana Budeanup o lăuda în timpul emisiunii Sinteza Zilei, pe Gabriela Firea. „Luați-vă amețita de aici”, a spus jurnalistul.

„Este foarte slabă”

Radu Buzaianu a revenit apoi și cu un răspuns pentru cei care au sărit în ajutorul Danei Budeanu, numind-o noul fenomen din online.

„Am urmarit-o. E foarte slaba. Nu o scoti din 3 idei si 10 ă-uri. Trebuie sa iti doresti nepàrat s-o asculti ca sa ai ràbdare sà zicà dupà 5 minute de chin o frazà. Cred cà. e supraestimatà. Iar asearà la Gadea a fost evident. Una e cà ai un punctaj ca politician de parcurs, alta e cà se si vede.

Un orator talentat, one man – woman show trece prin punctaj fàrà sà fie ceva evident. Stàtea Gàdea: „numai putin, cà mai trebuie s-o zic si pe aia cu traficul”. Iar momentul de mai sus, când isi justificā adeziunea e ceva rusinos. Dacá as fi Firea i-as da bani sà nu mai aparà sà mà linguseascà”, a completat acesta.