Dani Oțil a spus totul în direct! Ce i-a făcut iubita lui blondă

12 feb. 2020
Dani Oțil a spus totul în direct! Ce i-a făcut iubita lui blondă

 Dani Oțil nu a scăpat de ce se temea mai mult. Iubita lui blondă l-a pus între ciocan și nicovală. Prezentatorul Antenei 1 a mărturisit totul, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Realizatorul emisiunii a vorbit despre ce i s-a întâmplat, recent, în relația de cuplu. Se pare că iubita sa, Gabriela Prisăcariu, i-a gătit sarmale. Da, nu este o glumă! Frumoasa blondă s-a încumetat și a trecut la bucătărie pentru a-i satisface poftele lui Oțil.

Chiar el a mărturisit totul, astăzi, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Se pare că a fost o mare provocare pentru el să mănânce din sarmalele iubitei. Dani a mărturisit că le-a mâncat pe toate, cu greu, dar ce nu facem din iubire.

Cine este iubita lui Oțil

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele de la noi. Frumoasa blondă a apărut, pentru prima dată la TV, când a participat  în emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp.

Iată că soarta i-a arătat că mai sunt și bărbați OK. Vedeta Antenei 1, Dani Oțil, a cerut-o în căsătorie, oferindu-i un inel superb. Totul s-a întâmplat în vacanță, în Mexic.

Gabriela este o fată foarte inteligentă

A demonstrat ceea ce poate când a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”, iar de atunci, are o super carieră în această lume a modei. Blonda este foarte apropiată de Cătălin Botezatu.

Pe lângă asta, Gabriela a absolvit și o facultate. Tânăra a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.