Dani Oțil a strâns-o de gât pe iubita lui! A murit de gelozie. Ce a făcut Gabriela

16 apr. 2020
Dani Oțil a strâns-o de gât pe iubita lui! A murit de gelozie. Ce a făcut Gabriela

Vedeta Antenei 1, Dani Oțil, și-a găsit jumătatea perfectă cu care vrea să-și petreacă toată viața. Dani și fotomodelul Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

Dani Oțil a strâns-o de gât pe iubita lui!

În plină pandemie de coronavirus, cei doi își umple timpul cu tot felul de glume. Fiind izolați la domiciliu din cauza restricțiilor impuse de autorități, cele două vedete își fac de cap pe rețelele de socializare.

Dani Oțil se deplasează în fiecare dimineață pentru a filma matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, însă chiar și așa cei doi petrec foarte mult timp împreună. Ca să nu se plictisească, aceștia fac totu felul de glume. Gabriela l-a filmat pe Dani când acesta gătea gol.

În timp ce Gabriela Prisăcariu filma un live pe contul său de Instagram, Dani Oțil a sărit la gâtul ei și a tras-o de coc, cu multă afecțiune. Fanii l-au întrebat pe Dani dacă este gelos pe logodnica sa.

„Nu-ți mai arăta buricul” – i-a transmis Dani Oțil iubitei sale în timp ce o ciufulea. Aceasta a ripostat haios. „Da, da, știu, prea multă iubire!”, iar replicile fanilor au fost delicioase: ”Ce să-ți fac Fanii dacă ți-ai luat fotomodel. De ce nu ți-ai luat o măicuță ?(nu e posibil dar puteai să incerci) Si nu te mai chinuiai să-i faci cocul”, i-a scris un fan pe Instagram.

Dani Oțil și fotomodelul Gabriela Prisăcariu sunt împreună de doi ani, însă prezentatorul de televiziune deja și-a cerut iubita în căsătorie, dar din cauza pandemiei de coronavirus cei doi au amânat nunta.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru barbatii care nu inteleg cat ne chinuim noi ca acel coc sa ne iasa asa…

O postare distribuită de Gabriela Prisacariu
(@gabriela.prisacariu) pe