Daniela Crudu a fost desfigurată! De ce a bătut-o crunt iubitul

daniela crudu1

Daniela Crudu a luat o bătaie soră cu moartea. Cel care a lovit-o a fost chiar iubitul său. Vedeta a ajuns la spital epntru operație, după ce croatul i-a provocat un traumatism cranio-facial, o entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală.

Probleme în paradis

Nu se știe încă motivul pentru care bărbatul și-a nenorocit iubita. Totul a fost neașteptat, având în vedere că cei dor păreau foarte îndrăgostiți.

Daniela posta, în ultima perioadă, foarte multe imagini cu iubitul său, la munte, imagini în care păreau foarte ok și fericiți.

Ce spun martorii?

Cei care au văzut pe Daniela spun că bruneta era plină de sânge, desculță și foarte răvășită. Aceștia susțin că ar fi dat-o afară din casă. Ulterior, aceasta a mers la spital.

Iubitul său se numește Seco Dubravko și este un om foarte bogat, pasionat de sporturile de iarnă. Acesta ar fi bătut-o pentru că bruneta ar fi cheltuit o sumă foarte mare de bani în perioada în care el a lipsit din România.

Momentan, vedeta nu a depus nici-o plângere. Nimeni nu știe, însă, ce s-a întâmplat sâmbătă noaptea. Cei doi au petrecut într-un club din București.

Acum, Daniela este internată la spitalul Universitar din Capitală.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Revista Presei