Daniela Crudu, de nerecunoscut, pe stradă! Transformarea este incredibilă

25 feb. 2020
Daniela Crudu, de nerecunoscut, pe stradă! Transformarea este incredibilă

Daniela Crudu a început să-și facă primele apariții pe stradă, după recentul scandal în care a fost implicată. Reamintim că fosta asistentă TV a fost bătută crunt de iubitul său croat și dusă ulterior la spital. 

„Necoafată, îmbrăcată banal şi tristă, aşa a fost surprinsă Daniela Crudu (…) Înainte de episodul violent, Daniela obişnuia să surprindă la fiecare apariţie. Era mereu cu zâmbetul pe buze, super coafată, cu haine provocatoare şi cu silicoanele uriaşe la vedere.

Îmbrăcată într-o rochie tricotată, cu o geacă din piele cam mare pentru ea şi cu încălțări sport, Daniela nu a uitat să se accesorizeze corespunzător: cu ochelarii de soare! Nu pentru a se proteja de vreun soare puternic, ci pentru a-şi acoperi vănătăile din jurul ochilor, care nu s-au vindecat nici măcar acum”, scrie click.ro.

În urma bătăii, Daniela nu i-a făcut nicio plângere lui Sego Dubravko.

Potrivit ultimelor informații, fostul iubit chiar ar vrea să se împace cu ea, iar vedeta i-ar fi pus o condiție. Vrea să aibă o discuție în prezența surorii sale și a tatălui său.

Conform unor surse Cancan, după ce și-a revenit din teribilul incident, Daniela Crudu, fosta asistentă a lui Capatos, nu pare să aibă regrete pentru ce s-a întâmplat! Mai mult de atât, potrivit unor prietene, în urma scandalului s-ar fi ales cu aproximativ 70.000 de euro.

Mai mult, apropiaţii spun că ar fi fericită, chiar dacă se resimte extrem de rău după bătaia încasată. Şocant este faptul că întreg incidentul ar fi avut loc după ce iubitul croat, Seco Dubravko, s-ar fi trezit, peste noapte, cu un mare minus în cont, aproximativ 70.000 de euro. Bărbatul s-ar fi supărat rău şi ar fi recurs la aceste gesturi.