Daniela Crudu, în culmea fericirii! Cât ar fi câştigat vedeta din scandal: Mă tunez și mă refac complet după bătaie

Apar noi informaţii incredibile din scandalul în care a fost implicată cunoscuta vedetă Daniela Crudu şi iubitul ei croat, Seco Dubravko. Se pare că fosta asistentă TV ar fi ieşit pe plus cu zeci de mii de euro după ce a fost bătută şi dusă cu ambulanţa la spital. Cu toate că a ieşit „şifonată” serios din întreaga încurcătură, Cruduţa pare să fie fericită că a câştigat o serioasă sumă de bani.

Amănunte care răstoarnă scandalul complet

Conform unor surse Cancan, după ce și-a revenit din teribilul incident, Daniela Crudu, fosta asistentă a lui Capatos, nu pare să aibă regrete pentru ce s-a întâmplat! Mai mult de atât, potrivit unor prietene, în urma scandalului s-ar fi ales cu aproximativ 70.000 de euro. Mai mult, apropiaţii spun că ar fi fericită, chiar dacă se resimte extrem de rău după bătaia încasată. Şocant este faptul că întreg incidentul ar fi avut loc după ce iubitul croat, Seco Dubravko, s-ar fi trezit, peste noapte, cu un mare minus în cont, aproximativ 70.000 de euro. Bărbatul s-ar fi supărat rău şi ar fi recurs la aceste gesturi.

”Nu-i mare problemă că mi-am «furat-o». Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe «dreapta». Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, ar fi spus Daniela Crudu unor prietene, potrivit cancan.ro.

Apropiaţii au oferit noi detalii

Într-un final, se pare că Daniela Crudu ar fi mulţumită de cum au decurs ostilităţile în cazul său, chiar dacă a ajuns în stare gravă la spital şi acum suferă în convalescenţă.

”În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată. Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”, a transmis o apropiată din anturajul Danielei Crudu.

Revista Presei