Daniela Crudu, ruptă în bătaie pentru 70.000 de euro?! Adevăratul motiv pentru care a fost căsăpită

Apar noi informații despre bătaia luată de Daniela Crudu de la iubitul său corat în urmă cu câteva zile. Așa cum era de așteptat este vorba despre o sumă uriașă de bani. 

Cristi Brancu de la Antena Stars a realizat un material video care oferă noi detalii despre bătaia pe care a luat-o Daniela Crudu.

„De data aceasta filmul nostru se desfășoară în mașină pentru că acțiunea care a zguduit săptămâna trecută lumea mondenă s-a petrecut într-o mașină.

Într-o mașină de teren și se pare că bordul a fost cel care a dat lovitura de grație unei femei care nu merită să fie bătută. Trebuie să observăm faptul că există două feluri de a se aborda acest subiect.

Sunt unii care încearcă să îl cauționeze pe el și de ce spun acest lucru pentru că singura soluție pentru ca acest croat să fie cauționat este să se dea o justificare acțiunii violente. Așa a apărut o informație cum că domnul croat ar fi descoperit în acea seară că Daniela Crudu ar fi luat cam 70.000 de euro fără ca el să știe din contul lui de om bogat,” se arată în materialul citat de EVZ.

„Cred că acest lucru ar însemna că Daniela Crudu a avut o operație pe creier sau s-a întâmplat ceva, ori e un zombi. Pentru că Daniela Crudu nu este o femeie care se umblă ca altele după foarte-foarte mult „material”.

Nu a fost niciodată o producătoare în adevăratul sens al cuvântului, nu umblă după un țel financiar foarte mare. Prin urmare Dacă Daniela Crudu nu a stat alături de oameni care i-au pus să foarte mulți bani la picioare nu știu de ce s-ar fi hotărât să-l delapideze pe acest om,” se arată în materialul video.

Revista Presei