Daniela Crudu trece printr-un coșmar! Medicii i-au dat un diagnostic crunt: Ce boală are vedeta

daniela crudu1

Daniela Crudu trece printr-un adevărat coșmar! Vedeta are mari probleme de sănătate. Medicii i-au dat un diagnostic crunt. Bruneta suferă de o boală extrem de gravă.

Cunoscuta vedetă de televiziune, Daniela Crudu, a făcut mărturisiri tulburătoare despre problemele de sănătate pe care le are.

Daniela Crudu, probleme mari de sănătate

Daniela Crudu are mari probleme de sănătate. Vedeta suferă de diabet, iar analizele nu au ieşit deloc bine. Mai mult, bruneta urmează un tratament specific pentru această boală. „Mi-am făcut nişte analize şi am descoperit problema asta. Glicemia este mare şi am început să fac un tratament cu nişte pastile foarte puternice pentru diabet. Sper să fie bine. Am tratament şi regim. Am descoperit întâmplător. Într-o zi, m-am simţit rău şi mi-am făcut o serie de investigaţii”, a mărturisit Daniela Crudu.

Daniela a crezut, la un moment dat, că este însărcinată, dar nu a fost așa. „Dacă va fi un copil, este binevenit!”, a spus fosta asistentă tv, potrivit cancan.ro.

Daniela Crudu a renunțat la televiziune

Vedeta a renunțat pentru moment la televiziune. Și-a dat demisia și a lăsat deoparte cariera în televiziune pentru un moment, dar locul ei este pe micul ecran pentru că are studii în domeniu.

Bruneta se mândrește cu o diplomă pe care alte asistente tv nu o dețin. Daniela Crudu a terminat Liceului Economic nr. 4 din București, apoi s-a înscris la o Universitate privată din Capitală, unde a obținut diploma în Jurnalism. Pe vremea când lucra ca asistentă tv, Daniela Crudu încasa un salariu lunar de 500 de euro, dar își rotunjea veniturile și în alte moduri. Ea mai era și animatoare în diverse cluburi, unde era plătită cu 100 de euro pe noapte.

Revista Presei