Daună de zeci de mii de euro pentru Adelina Pestrițu! A ajuns oaia neagră a internetului

02 iul. 2020
Daună de zeci de mii de euro pentru Adelina Pestrițu! A ajuns oaia neagră a internetului

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai bine cotate influencerite din România, ajungând să câștige chiar și 15.000 de euro din contentul plătit pe care îl urcă pe paginile sate de social media.

Aceasta recunoștea recent într-un interviu că activitățile de influencer îi aduc cel mai mare venit, însă o și solitiă extrem de tare. Pentru rezultate bune, aceasta susține că e nevoie de o dedicare pe măsură, conform playtech.ro.

“Nu vă imaginați că este ușor. Mă trezesc dimineața devreme și mă culc noaptea târziu. 90% din timp sunt cu telefonul în mână. Da, se poate trăi foarte bine din asta.. Este principala mea sursă de venit. Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi să gestionezi această putere”.

Însă, scandalul uriaș în mijlocul căruia a intrat recent, Plush Bio, i-a generat pagube masive vedetei, din punct de vedere al încasărilor.

Brandul de produse cosmetice Plush Bio a generat un scandal uriaș în spațiul public, după ce mai multe consumatoare au reclamat cremele anti acnee al căror unic efect ar fi fost dezvoltarea și mai tare a coșurilor pe ten.

Adelina Pestrițu era una dintre vedetele care promovau acest brand de cosmetice. Fanii au considerat că Adelina Pestrițu poartă o parte din vina morală și au părăsit-o în număr mare în mediul online. Astfel, aceasta ar fi pierdut deja 12.000 de urmăritori doar în ultima lună, potrivit socialblade.ro, și, implicit, o bună parte din cei 15.000 de euro pe care, potrivit surselor Impact.ro, îi câștiga aceasta lunar din activitățile de pe social media.