De ce a fugit Meghan Markle în Canada! S-a aflat adevăratul motiv: O sumă imensă este la mijloc

meghan-markle

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a fugit în Canada. O sumă imensă este la mijloc. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la Casa Regală britanică datorită unui contract fabulos.

Meghan Markle și-a găsit de muncă

Se pare că Meghan Markle și-a găsit de muncă. Presa de peste Ocean anunță că soția Prințului Harry a semnat un acord de voce cu Disney în schimbul unei donații. Semnarea a fost în schimbul unei donații câtre organizația Elephants Without Borders. După cum se arată în ultimele planuri ale sale privind viitoarea de carieră.

Megan Markle revine în actorie

Ducesa de Sussex a înregistrat deja transmisia vocală înainte să plece în pauză de șase săptămâni în Canada pentru a sărbători Crăciunul. Semnarea a fost în schimbul unei donații către Elephants Without Borders, o organizație dedicată conservării vieții sălbatice și ajută la protejarea animalelor împotriva braconajului, potrivit The Times.

Vestea vine după ce prințul Harry și Meghan și-au anunțat intenția de a renunța la funcția de regali senior. Mai mult, înțelegerea cu Disney oferă indicii despre planurile viitoare ale carierei lui Meghan. Cuplul și-ar putea folosi statutul de celebritate pentru a beneficia de cauzele alese.

În cazul în care cuplul decide să își păstreze titlurile regale în timp ce se oferă pentru închiriere, potențialul lor comun de învârtire a banilor ar putea fi mai mare decât orice A-lister din istorie. În calitate de superstaruri ale circuitului internațional, ei ar putea să pună taxe de șase sau chiar șapte cifre doar pentru participarea la un eveniment.

Experții au spus că pentru a deveni un ambasador al mărcii pentru un gigant global, cum ar fi Apple, cuplul ar putea câștiga zeci de milioane pe an. O sumă de nouă cifre în fiecare an – 100 de milioane de dolari – s-ar adăuga la 1 miliard de dolari (760 de milioane de lire sterline) pe parcursul unui deceniu.

În mai, cuplului regal i-a fost acordată o onoare rară de Disney, o frumoasă animație de acuarelă Winnie-the-Pooh pentru a sărbători nașterea noului copil regal. Desenată manual de artistul principal Kim Raymond, povestea înfiorătoare înfățișează ursul preferat al lumii care livrează o carte lui Archie. La premiera regelui leu în iulie, care a avut loc în Leicester Square din Londra, Meghan a arătat că a avut o perioadă dificilă.

Revista Presei