De ce a plecat Andra de la Vocea României? S-a aflat adevăratul motiv

20 sept. 2019
De ce a plecat Andra de la Vocea României? S-a aflat adevăratul motiv

Andra a plecat de la Vocea României, iar locul său a fost luat de Horia Brenciu. Până acum nu s-au cunoscut motivele care au stat la baza acestei decizii radicale.

Se pare că plecarea sa se datorează unui contract pe care îl are cu Carrefour. Este vorba despre un turneu național la care Andra trebuie să meargă. Potrivit cancan, vedeta are concert de Ziua Națională a României, la Cluj-Napoca. În aceeași zi este programată și finala emisiunii, motiv pentru care artista ar fi renunțat.

Andra trebuie să urce pe scene pe 1 Decembrie. Peste 7 mii de români au plătit să o audă cântând, scrie sursa citată.

Acest contract ar fi fost semnat pentru o perioadă de doi ani, timp în care vedeta nu ar fi putut face parte din juriul emisiunii de la Pro TV. Astfel, Andra și-ar fi anunțat șefii despre plecare. Aceștia ar fi încercat să-i schimbe decizia, dar fără succes. S-ar fi vorbit chiar despre o mărire de salariu, dar cântăreața nu ar fi acceptat.

Vedeta a anunțat că va părăsi “Vocea României” încă din luna martie. Andra a mărturisit că nu se mai regăsește în emisiune.

Așadar, artista își va onora contractul cu marele retailer și va urca pe scenă. Concertele au loc cu casa închisă, lucru ce arată că biletele se vând la foc automat.