De ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1? Vedeta a spus in sfarsit adevarul. Din ce face bani acum

Andreea-Berecleanu-ce-rușine.-Părinții-vedetei-Antena-1-au-reacționat-imediat-”A-fost-totul-strict”-2

În urmă cu câteva săptămâni, o veste incredibilă a uimit pe toată lumea. Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1 după mai bine de un deceniu. Acum, vedeta rupe tăcerea. S-a aflat din ce face bani.

De ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1?

S-a aflat de ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1. Vedeta se ocupă acum de afacerile soțului ei, medicul Constantin Stan.

”Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale.

Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! 🙏🏻 Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro 💙”, a scris Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.

Andreea Berecleanu a renunțat la televiziune

Andreea Berecleanu a decis să renunțe la televiziune după mai bine de un deceniu. După plecarea de la Antena 1 a făcut primele dezvăluiri.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi.

Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a precizat Andreea Berecleanu pentru Elle România.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Vedeta în vârstă de 44 de ani are doi copii din relația cu fostul soț, Andrei Zaharescu, pe Eva și Petru.

Revista Presei