De ce a plecat Iulia Vântur în India. Ce a pățit când a ajuns acolo: ”Nu interesa pe nimeni”

de:
18 iun. 2021
De ce a plecat Iulia Vântur în India. Ce a pățit când a ajuns acolo: ”Nu interesa pe nimeni”
Iulia Vântur

Iulia Vântur este una dintre puținele vedete care a renunțat la România de ani buni. Deși a durat ani de zile să își construiască o carieră în țara sa natală, vedeta a preferat liniștea.

Nu a fost o întâmplare faptul că a ales India. Totul a pornit de la o simplă vacanță, iar de atunci, Iulia Vântur a simțit că acolo este locul ei.

”Nu mă știa nimeni”

Recent, vedeta a mărturisit alegerea făcută nu a fost deloc una ușoară. I-a luat foarte mult timp să se adapteze, însă călătoria a meritat tot efortul.

”Să îți lași oamenii dragi și tot universul tău, în care erai regină. Eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe cineva și acolo, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume care nu mă știa și nu a fost ușor. A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care nu credeam că pot să ajung”, a dezvăluit Iulia Vântur în podcast-ul lui Mihai Morar.

Motivul pentru care a ales să se mute în India

Cât despre motivul care a făcut-o să renunțe la România, vedeta mărturisește că există un motiv religios, dar și un motiv personal. Iulia Vântur susține că viața publică a făcut-o să uite de ea, iar la un momendat simțea un gol.

Ea a vorbit și despre parte religioasă care a ajutat-o să se regăsească și să îi ofere tot ce avea nevoie la acel moment.

”Viața asta publică te face să uiți de tine, te ia valul. Te identifici atât de mult cu imaginea publică. La un moment dat îți dai seama că ești puțin cam gol. În India, eu m-am umplut din nou cu mine. Eu ți-am zis că în India l-am regăsit pe Dumnezeu. Când am ajuns în India mergeam la temple și voiam să cunosc religii diferite.

În toate templele ălea, eu m-am rugat la Dumnezeu. Dumnezeu este în jurul nostru, ei îl numesc altfel, dar este unul singur. (…) Nu am fost niciodată Iulia Vântur într-o mânăstire, am fost o umilă fată. Cred că aveam nevoie de Dumnezeu.”, a mai zis aceasta.

Ce a pățit în India

Chiar dacă și-a dorit să facă acest pas în viața ei, Iulia Vântur a întâmpinat și probleme. Vedeta s-a simțit singură, plângea, iar nimeni nu o cunoștea.

Mai mult de atât, ea susține că i s-a părut nedrept să muncească o viață întreagă pentru o carieră, iar la final a fost nevoită să uite cine a fost și tot ce a făcut până atunci. Acest lucru nu a făcut-o însă să se întoarcă acasă, ba chiar a încurajat-o să se dezvolte pe plan personal.

”Într-o țară străină, la un moment dat, te simți singur. Nu ai părinții, nu ai oamenii cu care ai crescut, sunt multe lucruri care lipsesc. Eu am descoperit România prin ochii omului care trăiește departe de casă. Înainte mă plângeam mult. (…) Am ajuns acolo și nu puteam să zic că sunt Iulia Vântur. Nu interesa pe nimeni. Peste vreo câțiva ani am arătat ce am făcut eu în România. Mi s-a părut corect ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt.

Eu eram Iulia de la Dansez și mi s-a părut nedrept, am muncit o viață întreagă să construiesc și numele și tot ce am făcut. La un moment dat mi-am dat seama că nu este vina oamenilor. Practic a trebui să uit cine sunt”, a mai mărturisit vedeta.