De necrezut! Care este numele real al lui Zanni. Ce scrie în buletinul câștigătorului Survivor România

de:
01 aug. 2021
De necrezut! Care este numele real al lui Zanni. Ce scrie în buletinul câștigătorului Survivor România

Zanni a rezistat eroic în Republica Dominicană, drept urmare i-a învins pe toți ceilalți concurenți și a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, dar și cu trofeul Survivor România al acestei ediții

Ne-am obișnuit să îl știm cu numele de Zanni, însă puțini știu cum îl cheamă, de fapt, pe câștigătorul show-ului. Ce scrie în buletin nu are nicio legătură cu porecla sa.

Care este numele real al lui Zanni

În podcast-ul găzduid de Alex Velea, Zanni dar și iubitul Antoniei s-au amuzat copios pe seama numelui acestuia. Cu alte cuvinte, numele din buletin al câștigătorului Survivor România este Zanidache Robert Edmond.

Mai mult de atât, Zanni povestește că o bună perioadă i-a fost rușine cumele său, așa că a preferat să găsească o prescurtare pentru fiecare prenume în parte, iar așa s-a ajuns la numele de acum.

”Nu am vrut să-mi spun niciodată numele real pentru că-mi era frică să nu mi se dea unfriend pe Facebook. Zanidache Robert Edmond! Dacă stai să te gândești, fiecare nume poate să aibă o prescurtare: Zani, Robi, Edy.

Și Hubert înseamnă Robert în ”nemțește” și l-am data așa, mai pe… Să nu-mi zică lumea Robi. În buletin, numele de familie este cu un ”n”, Zanidache, dar am pus eu cu doi ”n”. Lumea îmi zicea Zani și mi-a plăcut mie cu doi de ”n”, că era prea sărăcăcios așa, vizual. Parcă are mai multă putere numele”, a mărturisit Zanni într-o discuție cu Alex și cu Antonia.

De unde a apărut Hubert

Prima oară Zanni comis-o, căci Alex Velea și Antonia știau că pe acesta îl cheamă Hubert, acesta fiind și motivul pentru care l-au luat în label, numele lui ieșind în evidență

Mai știi că așa ne-a zis prima oară că-l cheamă, Hubert? Am crezut că-l cheamă Hubert, de asta l-am luat la label, că avea un nume interesant. Așa s-a prezentat în 2019!”, a spus Alex Velea.