De necrezut. Câți ani a împlinit Delia? Cum arăta când era mică: o dulceață de copil

delia

Delia este una dintre cele mai în vogă cântărețe din România în momentul de față. Aceasta a debutat în muzică alături de colegul ei de trupă, Nik. Împreună au format N&D, iar melodiile lor sunt fredonate și astăzi. Totuși succesul fulminant l-a înregistrat odată cu cariera solo.

Delia a colaborat și cu Pro Tv și Antena 1, însă în ultimii ani ea s-a asociat mai mult cu trustul Intact. A fost jurată X Factor și iUmor, dar și concurenă a emisiunii de maximă audiență, Te cunosc de undeva. Ca și artistă, Delia reușește să umple săli întregi de spectacol, motiv pentru care prezența ei la orice eveniment este bine remunerată.

Cel mai frumos cadou

Pe 7 februarie, Delia a împlinit 38 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Mama ei i-a dăruit un colaj cu fotografii din călătorie, pe care cântăreața l-a postat pe Instagram. „La mulţi ani, copil bălai! Delia, să nu laşi timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubeşti şi să ajungi la anii, la care să faci acelaşi filmuleţ pentru copilul vostru”, a spus Gina Matache pe Facebook.

”Colaj făcut de mamiiiii! Mami, te iubesc! ✨✨✨”, a spus la rândul ei Delia pe Instagram.

Artista se poate declara o femeie împlinită, însă se pare că mai are o singură dorință: un copil. Și speră ca în acest an acest vis să se împlinească. Până atunci, însă aceasta se implică activ în proiectele sale profesionale.

Citește și:

Revista Presei