De necrezut! Câți ani are George Simion, fondatorul AUR și ce studii are! Detalii incredibile despre liderul care și-a băgat partidul necunoscut în Parlament

07 dec. 2020
De necrezut! Câți ani are George Simion, fondatorul AUR și ce studii are! Detalii incredibile despre liderul care și-a băgat partidul necunoscut în Parlament

Marea surpriză a acestor alegeri parlamentare o reprezintă partidul AUR. Fondatorul lui, George Simion a încercat să candideze ca independent la alegerile europarlamentare, dar fără succes. Și-a vândut apartamentul pentru a-și putea face campanie, iar rezultatele se văd abia acum.

Alianța Uniunii Românilor nu va face alianțe, a spus George Simion la Aleph News, în emisiunea lui Marius Tucă. Acesta a dat detalii și despre viața lui. Provine dintr-o familie de la țară, tata și mama, ambii fiind economiști.

Ce studii are George Simion

George Simion are doar 34 de ani, a terminat liceul Gheorghe Lazăr din București, iar apoi a finalizat studii administrative la Universitatea din București. I-a plăcut mult istoria și a dorit să studieze perioada comunistă, așa că a ales să-și facă masterul la Iași, unde spune el se predau cel mai bine materiile care îl interesau.

AUR a avut primul congres abia la începutul acestui an și nimeni nu-i dădea vreo șansă pentr aceste alegeri parlamentare. Dar iată că acum vor avea deputați și senatori, iar George Simion a promis că va prezenta toate legile pe care dorește să le treacă prin Parlament pe pagina lui de Facebook, care are aproape 400.000 de urmăritori și foarte multe aprecieri la fiecare postare.

Am venit să mă închin la Sf.Nicolae, ocrotitorul copiilor și al celor săraci”, scria ieri George Simion, care pare că a primit cel mai frumos cadou de la Moș Nicolae.