De necrezut! Câți bani primește Mihaela Rădulescu la ”Ferma vedetelor”. Sunt sume uriașe la mijloc

de:
22 aug. 2020
De necrezut! Câți bani primește Mihaela Rădulescu la ”Ferma vedetelor”. Sunt sume uriașe la mijloc

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute dive din România. Vedeta se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere financiar și profesional, iar acest lucru poate fi observat în sumele uriașe pe care le-a încasat și le încasează în continuare. 

Mihaela Rădulescu a devenit cunoscută în urma emisiunii ”Duminica în Familie” de la Antena 1. Pe atunci, vedeta își uimea telespectatorii cu invitații ei, iar emisiunea se număra printre cele mai urmărite din țară.

Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, iar în prezent, Mihaela Rădulescu prezintă show-ul ”Ferma vedetelor” de la Pro TV, iar postul tv îi oferă un salariu uriaș vedetei.

Potrivit unor informații dezvăluite de dcbusiness.ro, prezentatoarea ar fi încasat, pentru ediția de anul trecut, 100.000 de euro, plus bonusuri.

”Ferma vedetelor” nu este singura emisiune din care Mihaela Rădulescu scoate bani frumoși. Pentru rolul de jurat al emisiunii ”Românii au talent”, vedeta ar fi primit o sumă similiară cu cea încasată la fermă, mai susține sursa citată.

Ce salariu avea la Antena 1

Nici în urmă cu ceva ani vedeta nu o ducea prost. În cadrul emisiunii ”Duminica în Familie”, Mihaela Rădulescu încasa lunar între 40.000 și 50.000 de euro, adică peste 10.000 de euro pentru o singură emisiune.

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct!

Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!’, a mărturisit în urmă cu câțiva ani, o perosană din echipa vedetei pentru WOWbiz.ro.