De necrezut! Ce note a luat Andreea Bălan la Bacalaureat: Credeam că asta e normalitatea

de:
19 iul. 2021
De necrezut! Ce note a luat Andreea Bălan la Bacalaureat: Credeam că asta e normalitatea

În ultimele luni, Andreea Bălan a apărut destul de des în spațiul public în urma separării de George Burcea. Puțini cunosc însă detalii despre copilăria artstei și despre cum a excelat aceasta la capitolul studii. 

Dincolo de succesul de care se bucură acum, Andreea Bălan a trecut prin momente dificile. Într-un interviu acordat pentru Viva, artista a mărturisit momente dureroase din copilăria sa.

Pentru familia Andreei, scena a contat mai mult decât bucuriile copilăriei, așa că artista a fost nevoită să sară peste niște pași importanți pentru a ajunge la viața de succes pe care o are acum.

”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie.

Credeam că asta e normalitatea, sa urc pe scena, sa cant cum mi se spune, sa fiu un robotel care executa si daca nu o faceam bine, eram pedepsita”,  spunea Andreea Bălan.

Ce note a luat la Bacalaureat?

Andreea Bălan a fost elevă la liceul ”Ion Luca Caragiale”, iar în ciuda faptului că era plecată destul de des pentru a-și susține concertele, aceasta a reușit să obțină note destul de mari la examenul de Bacalaureat.

Deși pare greu de crezut, cea mai mare notă a fost luată la Chimie, 9,40. În ceea ce privește Limba și Literatura Română, vedeta a obținut nota 8,75, iar la Matematică a luat 9,10.