De necrezut! Ce studii are de fapt celebra Laura Cosoi. Care a fost primul job al fostei iubite a lui Smiley

14 feb. 2020
De necrezut! Ce studii are de fapt celebra Laura Cosoi. Care a fost primul job al fostei iubite a lui Smiley

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase femei din România și deși în ultima perioadă nu a mai avut niciun contract grandios cu vreo televiziune, trăiește foarte bine din imaginea ei și proiectul ei cu gătitul. Ajunsă la 38 de ani, aceasta se poate declara o femeie împlinită. Este căsătorită din 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și au împreună o fetiță.

Născută la Iași, aceasta acolo și-a făcut și studiile. A absolvit Facultatea de Asistență Socială în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, deși nu a profesat niciodată în acest domeniu. Mai tărziu a terminat și studiile de actorie pentru că simțea că are o datorie față de profesia pe care o urma, ea jucând în multe seriale și filme de-a lungul timpului.

Primul ei job

„Am făcut dans sportiv foarte mulți ani și din asta am câștigat primii mei bani, din participarea la concursuri. Apoi, spre adolescență dansam în fiecare weekend. Aveam momente artistice în cadrul evenimentelor importante la un restaurant din Iași.

Nu am avut un job constant, adică nu am lucrat niciodată de la ora 8 până la 18:00, deci nu am avut niciodată rutină în direcția asta. Singura rutină pe care am avut-o a fost în cadrul serialelor în care am jucat și unde evident trebuia să fiu la oră fixă în fiecare dimineață, dar terminam uneori mai repede, alteori mai târziu și nu am simțit niciodată ca fiind asta o presiune. Însă, rutina pe mine m-ar cam da peste cap”, a povestit Laura Cosoi într-un interviu pentru cei de la Ejobs.

Persoanele care au influențat-o cel mai mult pe fosta iubită a lui Smiley în carieră

„Mona Segall (n.red. producător TV) e o persoană care a avut un impact foarte puternic asupra carierei mele, dându-mi șansa să dansez în emisiunea Dansez pentru tine.

Maria Apostol (n.red. PR manager) e o altă persoană care mi-a fost tot timpul alături și m-a îndrumat. Ea a fost cea care m-a convins să particip la show-ul Masterchef. Amândouă au avut un impact puternic asupra carierei mele”. a spus Laura Cosoi.