De necrezut! Ce studii are de fapt celebrul parapsiholog Lidia Fecioru și ce job a avut în Republica Moldova

07 dec. 2019
De necrezut! Ce studii are de fapt celebrul parapsiholog Lidia Fecioru și ce job a avut în Republica Moldova
În anul 1991, Lidia Fecioru s-a mutat în România și de atunci a început ascensiunea ei. Aceasta este astăzi unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară și un bioterapeut de renume. Emisiunea „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, unde este invitat permanent, i-a adus și mai multă notorietate.
Puțini știu, însă cu ce s-a ocupat aceasta înainte să devină celebră. Ei bine, în Republica Moldova, la Chișinău, a urmat Facultatea de Medicină, iar apoi s-a angajat ca medic legist. A lucrat o perioadă la departamentul de crimă organizată, iar atunci a avut o revelație.
Și-a dat seama că are un har, așa că a ales să meargă la Moscova și s-a înscris la Facultatea de Parapsihologie de acolo, unde i-a avut profesori pe renumiții Ignatenko și Djuna.

Știa cursurile în avans

Într-un interviu mai vechi, Lidia Fecioru povesta  facultatea pe care a urmat-o nu a ajutat-o foarte mult, iar motivul a fost reliefat chiar de profesorii ei. “Aveam, tot timpul, senzația  știu toate cursurile, în amănunt le-am mai învățat cândvaCând mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo,  de trei vieți încoace  ocup cu astaProbabil  de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.
Astăzi Lidia Fecioru are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar este și vedetă Antena 3, emisiunea pe care o are cu Cătălina Porumbel și numerologul Mihai Voropchievici, fiind una cu o audiență foarte mare.