De necrezut! Cine a fost iubitul Andrei în trecut. A șocat toți fanii când s-a aflat adevărul

de: Ana Toma
02 iul. 2020
De necrezut! Cine a fost iubitul Andrei în trecut. A șocat toți fanii când s-a aflat adevărul

S-a aflat adevărul despre bărbații din viața Andrei. Vedeta a făcut totul public în direct. Fanii au rămas șocați. Florin Călinescu a aprins discuția incendiară.  

Cuplul Andra și Cătălin Măruță este unul dintre cel mai longeviv din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se sprijină sincer și au împreună doi copii.

Dacă relația pare perfectă din ochii altora, acest lucru este real chiar și în interior. Florin Călinescu a provocat-o pe Andra să spună adevărul despre bărbații din viața sa, iar vedeta nu s-a sfiit deloc.

”Câți bărbați ai avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a întrebat-o Florin Călinescu pe Andra.

A fost un singur bărbat

Răspunsul artistei i-a șocat pe toți fanii. Potrivit vedetei, înainte de Cătălin Măruță a existat un singur bărbat.

”Mai mulți n-au putut să treacă de tata. El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a spus Andra.

Andra a avut o relație de aproape trei ani de zile cu Dragoș Caploiu, membru al trupei Groove, dar din păcate, viața i-a dus pe cei doi în locuri diferite.

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, declara un apropiat al Andrei în urmă cu ceva timp.