De necrezut! Cum arăta Adelina Pestrițu înainte să ajungă vedetă? Era blondă!

18 nov. 2019
De necrezut! Cum arăta Adelina Pestrițu înainte să ajungă vedetă? Era blondă!

Adelina Pestrițu a devenit una dintre cele mai importante vedete din România. Recent, fosta soție a lui Liviu Vârciu a primit trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019 pe covorul roșu al premiilor E! People’s Choice Awards. Adelina a fost însoțită pe covorul roșu de cele două finaliste votate de public, Maria Zvîncă și Irina Deaconescu.

Dacă acum este brunetă și a ajuns una dintre cele mai urmărite vedete, în trecut, Adelina era blondă avea un machiaj foarte strident.

Bruneta era blondă și avea părul ondulat. Aceasta s-a vopsit pentru că erau prea multe brunete în trupa de dans din care făcea parte, trupă pe care o formase bebelușa Oana.

Cum arăta Adelina Pestrițu, înainte să ajungă cunoscută. Era blondă și folosea un machiaj strident. Fanii cu greu au recunoscut-o

De atunci, cariera Adelinei a mers pe o pantă ascendentă. Aceasta a fost asistentă și prezentatoare de televiziune. De asemenea, vedeta a fost căsătorită cu celebrul Liviu Vârciu și o relație cu artistul Speak.

„Pentru început, țin să vă mulțumesc mult pentru mesajele de susținere și de empatie pe care mi le-ați trimis. Vreau să confirm această despărțire, subliniind declarațiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relație frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum și așa aș vrea să și rămână prin eleganța și discreția finalizării ei. Am decis împreună ca motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectați această decizie! Împreună, ținem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întalnit, dar și vandabil în același timp. O respect și o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-am maturizat destul de mult.

Pentru fani:
Ne vedem la concerte! Rămâneți conectați! Vă pup și vă mulțumesc pentru tot!

Pentru presă:
Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere!”, a declarat Speak pe pagina personală de Facebook.

Nu a durat foarte mult și Adelina și-a dat o nouă șansă cu Virgil Șteblea, tatăl fetiței sale, Zenaida Maria.