De neimaginat! Câți bani a luat Mihaela Rădulescu de la ProTV: Nu strângi banii ăștia într-o viață de om

Mihaela Radulescu

Se știe că Mihaela Rădulescu a strâns o avere din contractele cu diferitele televiziuni unde a lucrat, dar nici sumele pe care le-a strâns din reclame și aparițiile mondele nu sunt de neglijat. Ultima informație legată de Mihaela Rădulescu este însă extrem de surprinzătoare.

Câți bani a luat Mihaela Rădulescu de la ProTV

Este de neimaginat câți bani a încasat Mihaela Rădulescu de la ProTV. Alți români nu ar strânge o astfel de sumă într-o viață.

Totuși, vedeta a reușit să dea marea lovitură la Românii au talent. ProTV i-a oferit un contract de nerefuzat. Era cea mai bine plătită vedetă din cadrul show-ului.

Mihaela Rădulescu a fost jurată timp de trei sezoane la Românii au talent, show care în acest an a debutat cu cel de-al zecelea sezon. Aceasta a anunțat pe Facebook, la vremea respectivă, că nu mai continua colaborarea cu ProTV din motive personale.

„Știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participă la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale”, a scris vedeta pe pagina personală a unei rețea de socializare.

Mihaela Rădulescu, salariu colosal la Românii au talent

Mihaela Rădulescu a încasat un salariu colosal la Românii au talent. Vedeta încasa 250.000 de euro pe sezon, conform playtech.ro. Dar asta nu e tot. ProTV îi achita și biletele de avion pentru deplasări.

Mihaela Rădulescu, carieră de trei decenii în televiziune

De altfel, Mihaela Rădulescu are o carieră impresionantă în televiziune. La toate show-urile la care a participat audiența a fost pe măsură.

A debutat în televizune în anul 1994 la postul Tele 7abc, iar prima emisiune realizată s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind apoi urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment ce avea loc în fiecare duminică. Apoi, a urmat cariere îndelungate și emisiuni de succes la cele mai mari televiziuni din România, ProTV și Antena 1.

Revista Presei