De neimaginat! Clipe teribile pentru Andreea Bălan: Dezvăluirile soțului acesteia te vor lăsa fără cuvinte

Andreea Bălan

Ies la iveală amănunte teribile din familia Andreei Bălan. Soțul acesteia, George Burcea, a trecut prin clipe de neimaginat. Dezvăluirile te vor lăsa fără cuvinte.

Clipe teribile pentru Andreea Bălan

Copilăria a fost un coșmar pentru soțul Andreei Bălan. George Burcea a dezvăluit că tatăl său și-a bătut de multe ori soția. Dar asta nu e tot. George a fost nevoit să treacă prin momente mult mai dure.

Tatăl său și-a ucis fosta iubită cu 25 de lovituri de cuțit. Anii au trecut, dar rănile din suflet au rămas pentru George Burcea. Acum, soțul Andreei Bălan, a pornit o campanie puternică împotriva violenței domestice, după problemele cu care s-a confruntat. Actorul a vorbit despre ce s-a întâmplat în familia lui.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele.

Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, sunt cuvintele cutremurătoare transmise într-un clip video, prin vocea actriței Monica Davidescu.

George Burcea a pornit, alături de aceasta, o campanie împotriva violenței domestice. „Eu, având un istoric în familie cu tatăl meu, părinții mei, care n-au avut o viață prea frumoasă, de fapt, mai mult mama, că tatăl a fost destul de agresiv, m-a afectat. Ca și copil, atunci, m-a afectat foarte mult.

Când eram copil, am căutat de unde vin supărările mele, frustrările mele, fiind mai mare, am înțeles, am încercat să mă vindec și, odată cu vindecarea mea, am zis să fac un lucru bun și pentru cei din jur.

Din fericire pentru mine, violența domestică din familia noastră a fost imediat până să mă nasc eu. După care mama a luat hotărârea de a fugi, de a pleca, alături de toți copiii. Așa că, cel mai mult, violența domestică i-a afectat pe frații mei și pe surorile mele.

Eu, în schimb, m-am mutat la bunica, la mama mamei mele, și acolo am văzut violența domestică. Acolo, da. Frații și surorile mele simțeau panică, teroare, groază, și lucrurile acestea se văd acum, la maturitate, când îi vezi cum au probleme, cum gândesc, cum se comportă”, a spus George Burcea pentru cancan.ro.

Revista Presei