De neimaginat! Unde doarme Andreea Mantea în Turcia! Condițiile sunt foarte grele: vedeta a făcut publice imaginile

24 dec. 2019
De neimaginat! Unde doarme Andreea Mantea în Turcia! Condițiile sunt foarte grele: vedeta a făcut publice imaginile
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

Una dintre cele mai cunoscute vedete din România trece prin momente grele. Deși mai sunt doar câteva zile și vine Crăciunul, Andreea Mantea este departe de casă. Este de neimaginat unde locuiește în aceste momente bruneta. Chiar vedeta a făcut publice imaginile.

Bruneta se află în Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea Puterea Dragostei, care va fi difuzată de Kanal D. Condițiile în care vedeta locuiește sunt dn cele mai bune, declară vedeta.

Unde locuiește Andreea Mantea

Cei de la wowbiz.ro au aflat că Andreea Mantea are o cabină specială, în care își petrece mai bine de zece ore pe zi pentru filmările la ”Puterea dragostei”. S-au aflat toate secretele de la Istanbul, atât ale concurenților, cât în special ale vedetei show-ului, Andreea Mantea.

”Aici, mănânc, aici dorm, aici…Asta este, de fapt, garsoniera mea. Ați intrat și vă invit mai întâi pe hol. Ca orice om, am și eu, câte una, câte alta. De pe hol, mergem în living, unde am o canapea. Uite am și o pătură, fiindcă și dorm pe patul acesta. Nu am ce să fac, între filmări, nu mai plec acasă, rămân aici, să mă odihnesc un pic. David, băiețelul meu, mai rămâne la grădiniță și aici, dorm, dar de fapt nu pe canapeaua aceasta, pe cealaltă, din colțișorul celălalt. Am și o masa de machiaj, unde mă aranjez, îmi fac părul și toate cele, singură, fiindcă așa mi-a plăcut dintotdeauna.

Este practic zona mea! Am și dormitor, cu un pat mic, unde stau zilnic. Știți că este sănătos să dormi cu picioarele în sus și, pe undeva, eu respect regula aceasta. Am și dressing, am și baie, am borcane, am căni de făcut ceai, căci vorba aia… suntem în Turcia. Aici sunt rochiile pe următoarele două săptămâni, pantofii și am și cercei. A…să vă mai spun un secret, asistenta mea mi-a făcut o surpriză, fiindcă stăteam cu cerceii intinși peste tot pe aici, să vă arăt unde mi țin acum, să nu râdeți (n.r. i-a pus chiar în fața toaletei), dar nu aveam unde. Acesta este ”locul” meu”, a povestit vedeta de la Kanal D.