Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

De nerecunoscut! Andreea Marin, cu parul lung și blond! Fanii, dezamăgiți

  1. Home/
  2. Entertainment/

Andreea Marin se reinventează în fiecare zi. Eșescul căsniciei cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk par să nu-i fi lăsat sechele prea mari și continuă să fie o prezență foarte activă pe rețelele de socializare. Mai nou, pe lângă outfiturile interesante pe care le încearcă, a hotărât să testeze și cum i-ar sta cu părul lung și blond. De data aceasta, doar prin intermediul unei peruci. O parte din fani au fost, însă dezamăgiți și au reacționat imediat.

Reclama“Fugim de firele de păr alb, nu-i aşa? Eu le am încă de la 18 ani şi le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?! Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă aşteptăm, dar e foarte interesantă şi … îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune “nu”. Încearcă ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!” a scris Andreea Marin pe instagram.

Fanii au reactionat imediat cu pareri pro si contra. “Radiezi linişte si frumuseţe interioară! Te admir şi-ţi admir curajul si curiozitatea!! Partea buna când înaintezi în vârstă este ca începe să-ţi pese din ce in ce mai puţin de ce spune lumea în jurul tău! Go for it! ” i-a scris o fană. O alta a sancționat-o dur în schimb, reproșndu-i că șterge mesajele care nu îi convin. “Îmi pare atat de rău să văd că ştergi mesajele sincere care îţi spun că nu îţi stă bine aşa…ok! O să scriu de acum doar WOW! Super Andreea! Dacă doar asta vrei să auzi la 40 de ani… ” i-a scris un fan dezamagit.

“Nu şterg decât ceea ce este lipsit de respect sau bun simţ . Iată că acest mesaj, că şi altele, rămâne. Eu am 43 de ani şi mă simţ mai bine decât la 20, vârstă nu e o problemă, decât dacă nu trăieşti echilibrat.” a fost răspunsul Zânei Surprizelor, care pare să nu se lase deloc descurajată de critici.

ReclamaVezi și Șoc maxim în showbizul românesc! Două vedete care-și declarau recent iubire eternă divorțează

Loading...

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook