De nerecunoscut! Cum arăta Angelina Jolie când avea 18 ani. Imagini surprinzătoare

Angelina Jolie
Angelina Jolie arrives at the world premiere of "Maleficent" at the El Capitan Theatre on Wednesday, May 28, 2014, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP)

Angelina Jolie a fost desemnată de mai multe ori cea mai frumoasă femeie din lume, de revistele ca Vogue, People și Vanity Fair, iar Esquire, FHM și Empire au numit-o „cea mai sexy femeie în viață”. Astăzi la 44 de ani continuă să arate superb și să aibă același succes maxim în cariera ei de actriță. Deși s-a dedicat mult celor șase copii ai săi, aceasta a continuat să se implice și în multe acțiuni de caritate, fiind un model din acest punct de vedere.

Angelina Jolie susține cauze umanitare în toată lumea și în calitate de Ambasador al Bunăvoinței pentru Organizația UNHCR, sprijinind mult refugiații.  Ea a fost desemnată de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009, 2011, și 2013. Nici în prezent nu stă deloc rău, însă colega sa, Scarlett Johansson i-a luat fața în 2019.

Când a debutat în actorie

Debutul Angelinei pe micile ecrane a avut loc în copilărie, alături de tatăl ei Jon Voight, în filmul Lookin’ to Get Out (1982), dar cariera ei de actriță a început abia zece ani mai târziu, în producția cu buget redus Cyborg 2 (1993). În acea perioadă era extrem de frumoasă, dar parcă acum arată și mai bine ca atunci. Angelina Jolie la 18 ani nu seamănă atât de mult cu cea de la 44.

Viața ei a fost intens mediatizată, mai ales în perioada mariajului cu Brad Pitt, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună șase copii, trei biologici și trei adoptați. Deși s-a vorbit mult despre o împăcare între cei doi, în prezent nu par să existe șanse în acest sens.

În trecut, Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton.

Revista Presei