De nerecunoscut! Cum arăta Meghan Markle înainte de operațiile estetice. Cum l-a numit pe Donald Trump

Meghan Markle a obținut ce și-a dorit. Este în centrul atenției pe întreg mapamondul. Apreciată de unii, aspru criticată de alții se pare că actrița în vârstă de 38 de ani a visat toată viața să aibă o carieră politică puternică și acum are toate șansele să obțină asta.

Probabil că a crezut că a tras lozul câștigător odată cu căsătoria cu prințul Harry, doar că regulile regale au fost mult prea mult pentru ea și a realizat că visul ei nu se poate împlini în acest mod. De altfel, la ultimele alegeri prezidențiale ea a declarat că o va vota pe Hillary Clinton și că Donald Trump este un misogin. Din acest motiv, s-a pus problema dacă președintele SUA ar trebuie să vină sau nu la nunta regală.

Meghan era în schimb foarte apropiată de cuplul Obama, iar presa de peste ocean spune că acum aceasta ar fi angajat specialiști în comunicare care ar fi activat la Casa Albă pentru Barack Obama, semn că actrița nu a renunțat la visul politic.

Tabloidele americane nu au fost deloc blânde cu ea în ultima perioadă și chiar au numit-o actriță de mâna a treia. De altfel, înainte de relația cu prințul Harry, notorietatea ei era minimă, în ciuda rolului din serialul Suits.

Jurnaliștii americani au vorbit și despre intervențiile estetice ale lui Meghan Markle. Se pare că aceasta ar fi suferit o rinoplastie și ar fi operat ceva schimbări și la dantură și obraji. Totuși unii specialiști consideră că fosta ducesă de Sussex este o frumusețe naturală. Fotografiile vorbesc singure și fiecare își poate trage concluziile. Cert este că Hollywood-ul a schimbat-o mult în bine din punct de vedere fizic.

Sursa foto: Pinterest

Loading...

Revista Presei