De nerecunoscut! Cum arăta Simona Gherghe la debutul în televiziune. Era brunetă

simona gherghe

Simona Gherghe a cunoscut succesul la Antena 1, iar apogeul l-a atins după ce a fost moderatoare la Acces Direct, emisiune cu care Mirela Vaida face astăzi audiențe record. După nașterea celui de-al doilea copil, ea a ales să ia o pauză de la televiziune, deși a anunțat de mai multe ori că va reveni.

Totuși momentan se concentrează pe creșterea celor mici și mai are diverse proiecte bazate pe imaginea ei. Fosta prezentatoare a postat câteva imagini cu ea la dubutul în televizune

„Urmează acum niste imagini care au, cel putin pentru mine, o mare valoare sentimentala, pentru ca sunt primele imagini cu mine la televizor. Mi le-a trimis un coleg de la Iasi. Este vorba despre proba pe care am dat-o acum 14 ani in urma careia m-au angajat cei de la Antena 1 Iasi, TV BIT se numea atunci”, a spus Simona Gherghe inainte de a posta imagini.

Ce spunea Simona Gherghe în urmă cu ceva timp

„Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.

Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii.Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.

Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a dezvăluit Simona Gherghe, conform click.ro.

Citește și:

Revista Presei