De nerecunoscut! Cum arăta Valentina Pelinel înainte de multiplele operații estetice! Nu mai seamănă cu ea

21 oct. 2019
De nerecunoscut! Cum arăta Valentina Pelinel înainte de multiplele operații estetice! Nu mai seamănă cu ea

Valentina Pelinel este o femeie împlinită. După un mariaj eșuat cu fostul deputat, Cristian Boureanu, aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Borcea. Cei doi nu au reușit să se bucure foarte mult unul de celălalt pentru că fostul patron de la Dinamo a fost nevoie să se întoarcă la închisoare.

Dar asta nu l-a oprit să aibă trei copii cu noua lui soție, pe micuțul Milan plus o pereche de gemene. Valentina Pelinel se ocupă astăzi de afacerile lui, însă înaite a fost un model de top. În anul 1999, ea a câștigat concursul „Top Model România”, iar de aici doar un pas până la a ajunge pe marile podiumuri de la New York sau Milano.

Cât au costat-o operațiile estetice

Valentina Pelinel a fost mereu o femeie foarte frumoasă, dar operațiile estetice i-au dat o cu totul și cu totul o altă înfățișare. Chirurgii esteticieni, care au analizat-o susțin că aceasta ar suferit minim cinci intervenții: la nas, buze, bust, obraji și ochi.

Toate acestea ar fi costat-o pe soția lui Cristi Borcea peste 20.000 de euro și o costă în continuare pentru că săptămânal merge la clinici de înfrumsețare pentru a se menține în formă.

Iată mai jos cum arăta Valentina Pelinel, când încă nu era clienta fidelă a medicilor de chirurgie estetică: