De nerecunoscut! Cum arăta Valentina Pelinel înainte de multiplele operații estetice! Nu mai seamănă cu ea

valentina pelinel 2

Valentina Pelinel este o femeie împlinită. După un mariaj eșuat cu fostul deputat, Cristian Boureanu, aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Borcea. Cei doi nu au reușit să se bucure foarte mult unul de celălalt pentru că fostul patron de la Dinamo a fost nevoie să se întoarcă la închisoare.

Dar asta nu l-a oprit să aibă trei copii cu noua lui soție, pe micuțul Milan plus o pereche de gemene. Valentina Pelinel se ocupă astăzi de afacerile lui, însă înaite a fost un model de top. În anul 1999, ea a câștigat concursul „Top Model România”, iar de aici doar un pas până la a ajunge pe marile podiumuri de la New York sau Milano.

Cât au costat-o operațiile estetice

Valentina Pelinel a fost mereu o femeie foarte frumoasă, dar operațiile estetice i-au dat o cu totul și cu totul o altă înfățișare. Chirurgii esteticieni, care au analizat-o susțin că aceasta ar suferit minim cinci intervenții: la nas, buze, bust, obraji și ochi.

Toate acestea ar fi costat-o pe soția lui Cristi Borcea peste 20.000 de euro și o costă în continuare pentru că săptămânal merge la clinici de înfrumsețare pentru a se menține în formă.

Iată mai jos cum arăta Valentina Pelinel, când încă nu era clienta fidelă a medicilor de chirurgie estetică:

Revista Presei