Decizia care-i schimbă viața Biancăi Drăgușanu! Vedeta s-a decis. Nimic nu o mai poate întoarce din drum

Este decizia care îi schimbă viața Biancăi Drăgușanu! Vedeta s-a decis. Nimic nu o mai poate întoarce din drum. Celebra blondă a hotărât că nu-l mai vrea în viața ei pe Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu divorțează

Biancă Drăgușanu s-a decis să divorțeze. După o lungă telenovelă alături de Alex Bodi, vedeta a hotărât că a venit timpul să pună capăt relației. Cei doi sunt așteptați la notar pentru a pune capăt căsniciei.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au avut o căsnicie liniştită, dacă este să ne luăm după toate scandalurile care au ţinut prima pagină a ziarelor mondene.

Acum, se pare că totul a ajuns la final. Alex Bodi a înaintat actele de divorţ în urmă cu ceva timp, iar un executor judecătoresc i-a înmânat Biancăi documentele. Potrivit acestora, blonda trebuie să se prezinte la notar, pentru a încheia în mod legal căsnicia cu Alex Bodi.

Cei doi au mai avut astfel de încercări și în trecut, dar acestea au fost sortite eșecului. Bianca și Alex au decis, de fiecare dată, să-și mai dea o șansă, conform spynews.ro.

Recent, chiar în ziua în care împlinea 38 de ani, Bianca Drăguşanu a mers la o emisiune tv şi a povestit, cu ochii în lacrimi, despre problemele dintre ea şi soţul său.

“Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu am ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere.

Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”, a mărturisit vedeta care de multe ori a dezvăluit că a fost bătută de actualul ei soț.

Loading...

Revista Presei