Decizia luată de Daniela Crudu după ce a fost uscată în bătaie! Nu se poate face nimic

Decizie incredibilă luată de Daniela Crudu, la scurt timp după ce iubitul acesteia a bătut-o până când a băgat-o în spital. Autoritățile sunt legate de mâini și de picioare. 

Potrivit informațiilor Digi24, Daniela Crudu nu va depune plângere împotriva iubitului, dar purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, a anunțat că singurul lucru posibil a fost emiterea un ordin de protecție provizoriu.

Astfel, Iubitul Danielei Crudu nu va fi audiat de procurori, după ce vedeta a fost bătută şi a ajuns de urgenţă la spital. Decizia a fost luată după ce procurorul de caz a explicat că victima nu a depus plângere, motiv pentru care cercetările au fost oprite.

Iubitul Danielei Crudu nu va răspunde penal

În consecință, iubitul croat al Danielei Crudu nu va răspunde penal pentru fapta sa. Totuşi, vedeta are la dispoziţie 90 de zile să se răzgândească şi să depună plângere împotriva tânărului care a bătut-o.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, se arată într-o informare a Poliției Capitalei.

Daniela Crudu a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

Polițiștii au luat măsuri pentru a o proteja pe Daniela Crudu. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru 5 zile care îi interzice bărbatului să se apropie de tânără la o distanță mai mică de 200 de metri.

Loading...

Revista Presei