Decizie de ultimă oră! Cătălin Botezatu din nou la spital! Medicii au intervenit promptp

28 sept. 2019
Decizie de ultimă oră! Cătălin Botezatu din nou la spital! Medicii au intervenit promptp

Cătălin Botezatu este un lupător și după ce a reușit să-și revină miraculos după o operație la inimă, acum se confruntă cu o altă boală gravă, dar de care se va vindeca. Acesta a crezut inițial că are apendicită, dar medicii turci din Istanbul l-au diagnosticat cu neoplasm mucinos și l-au operat de urgență.

I-au tăiat jumătate de colon, dar se pare că nu mai este nevoie de tratament citostatic, ci doar de monitorizare constantă și deasă. Însă chiar și așa, recuperarea după o astfel de intervenție este una delicată și durează luni de zile. Pacientul trebuie să se odihnească mult, să urmeze o dietă destul de strictă și să aibă mare grijă de starea lui psihică.

Întors în România recent, celebrul creator de modă a postat imediat un filmuleț pe facebook în care le-a mulțumit tuturor celor care l-au încurajat în această perioadă. Cătălin Botezatu a afișat un look diferit de cel cu care ne obșnuise și era vizibil marcat de operația prin care a trecut, însă încrezător că se va recupera. El se afla la munte la pensiunea unei prietene din zona Siubiului.

Ce au decis medicii turci

Monica Vlad, cea mai bună prietenă a lui Cătălin Botezatu, aflată la Paris cu creațiile lui Cătălin a dezvăluit că acesta s-a întors în Turcia deja pentru noi analize și că va fi ca o mamă care o să-l bată la cap să aibă mare grijă de el de acum înainte.

„Cel mai mult îi lipsește asta, agitația din spatele organizării unui eveniment de acest tip”, a Monica Vlad, care a adăugat că designerul primește zilnic filmulețe și fotografii cu ceea ce se întâmplă la Paris.

„Creatorii de modă din România sunt prezenți la #ParisFashionWeek, un adevărat maraton al modei. Cu acest prilej, designerii Cristallini, Alda Ciceu, OMRA, Kiki Lou și Clara Rotescu și-au prezentat colecțiile elegante în cadrul unui eveniment extrem de reușit, aseară, la Ambasadă”, a fost mesajul celor de la Ambasada României în Franța.

La acest eveniment trebuia să fie prezent și Cătălin Botezatu, dar a decis să-și prioriteze sănătatea în sfțrșit și să se concentreze pe refacerea lui, care va dura probabil câteva luni bune, fapt confirmat și de Monica Vlad. Reluarea tranzitului este un proces de durată, însă în 6 luni – un an, organismul se obișnuiește cu un colon mai scurt și încet încet digestia își reia cursul aproape obișnuit.