Decizie fără precedent a Andreei Bălan! Ce a decis să facă artista, după despărțirea de George Burcea

andreea balan

Andreea Bălan a suferit un șoc la începutul anului, când George Burcea i-a mărturisit că nu o mai iubește și că vrea să se despartă, mai ales că vestea a venit la doar șase luni de la nunta impunătoare pe care au avut-o. 

După ce și-a revenit din șoc, Andreea Bălan a depus actele pentru divorț iar primul termen de judecată ar trebui să aibă loc chiar în această lună.

Decizie fără precedent! Ce a decis să facă Andreea Bălan, după despărțirea de George Burcea

Cu toate acestea, Andreea Bălan pare să fi luat o decizie cu care a reușit să surprină pe toată lumea. Artista se pregătește să plece în vacanță cu cei doi copii, mama sa și…George Burcea.

Potrivit Impact.ro, cei doi au hotărât să organizeze câteva scurte vacanțe împreună cu fetele lor.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci,” au declarat, pentru Impact.ro, surse din anturajul celor doi.

 

Revista Presei