Decizie neașteptată a Kanal D! Pleacă doi Războinici odată de la Survivor. Cine sunt aceștia

După ce patru Faimoși au părăsit competiția Survivor România, ca urmare a pierderii jocurilor de imunitate, iată că acum a venit rândul Războinicilor să treacă printr-un episod similar. Da data aceasta producătorii au schimbat puțin regulile competiției. Au introdus două concursuri în urma cărăra să fie desemnați doi nominalizați din care publicul să aleagă.

Ambele jocuri au fost câștigate de Faimoși, astfel că Războincii au fost obligați să-și nominalizeze mai întâi un coleg, apoi pe celălalt. Prima propunere a fost relativ simplă, întrucât Claudia s-a cerut singură acasă. Totuși aceasta s-a dovedit a fi o concurentă foarte puternică și cu o poveste de viață impresionantă și sunt mari șanse ca ea să fie protejată de public.

Al doua nominalizare a fost, însă extrem de complicată, iar Războinicii au analizat mult până când au ales pe cel pe care să-l trimită în cursa pentru eliminare. Propunerea a fost în cele din urmă Remus, care are șanse mari să plece din competiție.

Alexandra este prima concurentă din echipa Războinicilor care a plecat deja, însă din motive medicale. Un coleg o va urma după ce publicul va decide pe care dintre cei doi va trimite acasă.

Revista Presei