Decizie șoc la Antenă! Doi prezentatori au fost dați afară: Nimeni nu se aștepta

antena 1 pro tv

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea decizie. Este știrea momentului în presa din România. Doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV au fost dați afară.

Totul s-a întâmplat după o ședință fulger. Detaliile și motivele scandalului s-au aflat deja.

Doi prezentatori au fost dați afară de la Antenă

Este știrea finalului de săptămână. Doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la Antena Stars au fost dați afară. Totul s-a decis în urma unei ședințe fulger.

Șefii de la Antena Stars au tăiat în carne vie din cauza rezultatelor slabe. Aceștia au hotărât să-i scoată pe tușă pe Popescu și Flick, cei doi prezentatori de la ”Star Matinal”, anunță cancan.ro.

Popescu și Flick, dați afară de la Antena Stars

Conducerea celor de la Antena Stars a luat această decizie din cauza faptului că audiențele emisiunii au fost extrem de mici. În urma unor ședințe extrem de tensionate s-ar fi luat decizia să se rupă contractul cu Popescu și Flick.

Dacă la radio Popescu și Flick se bucură de un public extrem de numeros, se pare că pe micul ecran lucrurile stau cu totul altfel. Prestația celor doi nu a fost pe placul publicului, iar emisiunea ”Star Matinal” a înregistrat un rating destul de scăzut.

Flick, amendat de poliție

Oamenii legii l-au prins în offside pe Flick. Acesta a fost sancționat de poliție în urmă cu câteva zile din cauza faptului că a fost prins când vorbea la telefon în timp ce se afla la volan.

Prezentatorul TV căuta o adresă pe Waze, însă n-a scăpat de ochiul vigilent al polițistului. Flick se afla, în trafic, pe bulevardul Kiseleff atunci când a fost oprit de omul legii și a primit o amendă. „Sunt tras pe dreapta pe Kiseleff de către un domn poliţist pe scuter care m-a prins cu telefonul în mână în timp ce bineînţeles căutam o adresă pe Waze. Trebuie să merg să semnez un contract. Uite cum plătesc amenda printre primii”, a spus Flick pe o rețea de socializare.

Revista Presei