Decizie șocantă luata de Raed Arafat! Îi va distruge imaginea pe termen lung. Victor Ciutacu avertizează

raed-arafat-1

Supărare mare în rândul credincioșilor. Anunțul făcut de Raed Arafat i-a supărat foarte tare. Acesta a transmis că Bisericile nu se vor deschide după 15 mai pentru că acolo vin mulți oameni în vârstă și este periculos, în contextul pandemiei. Decizia luată de Guvern, în ceea ce privește lumina sfântă a creat un scandal imens, iar când vine vorba de religie situația devine delicată.

Atât Klaus Iohannis, cât și Raed Arafat au fost acuzați că nu-i înțeleg pe românii care au nevoie să se roage în Casa Sfântă pentru că ei au alte religii, iar de aici doar un pas până la un val de acuzații extreme.

„Daca e cineva care-si va face praf, dupa criza coronavirus, capitalul de imagine urcat la cer, ala e Raed Arafat. Notati-va data si autorul memorabilei proorociri, ca-s om batran si nu ma arunc aiurea…”, a scris și Victor Ciutacu pe facebook.

„Bisericile nu vor putea fi deschise din 15 mai. Ştiu că pentru oamenii credincioşi e foarte important, dar nu se vor deschide în primul val. Să vedem din al doilea val şi cu ce măsuri. Dar reprezintă una dintre zonele în care merg bătrâni, persoane vulnerabile. Clar acolo va trebui să se ia unele măsuri”, a transmis Raed Arafat la Antena 3.

Revista Presei