Degetul mic îți spune ce fel de om ești. Testul simplu care face furori pe internet

02 aug. 2020
Degetul mic îți spune ce fel de om ești. Testul simplu care face furori pe internet

Fie că ești o persoană echilibrată, care ia mereu decizii calculate, sau una aventuroasă, căreia îi place să trăiască clipa, aceste trăsături pot fi ghicite prin lungimea degetului mic de la mână. 

Varianta 1:

Dacă degetul mic ajunge la prima linie a degetului inelar, exact ca în imaginea de mai sus, înseamnă că sunteți o persoană echilibrată, iar acest echilibru îl regăsiți pe toate planurile: emoțional, intelectual, sexual.

Varianta 2:

Aceia dintre voi care au degetul mic mai scurt decât nivelul primei linii de la degetul inelar sunt firi emoționale, sentimentale și foarte sensibile la durerea provocată de cei din jur.

O astfel de persoană este gata oricând să-și lase baltă treburile, pentru a veni cuiva în ajutor. De asemenea, aceste persoane sunt cunoscute pentru faptul că, dacă au permis cuiva să ocupe un loc în inima sa, atunci cu siguranță acela va fi acolo pentru toată viața.

Varianta 3:

Dacă degetul mic depășește nivelul primei linii de la degetul inelar, atunci sunteți o persoană care e obișnuită să ofere extrem de mult. Vă remarcați prin bunătatea de care dați dovadă și prin faptul că nu refuzați niciodată să faceti o nouă faptă bună.

De asemenea, știți să păstrați un secret, iar unicul lucru pe care îl așteptați de la ceilalți este dreptatea și sinceritatea.