Delia, către o fană de-a ei: „Ești cretină, efectiv!” Ce a scos-o din minți pe artistă. Scandal monstru

bomba-mondena-delia-cucerita-de-un-barbat-talentat-vedeta-a-recunoscut-public-382427

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România și totodată și una dintre cele mai scumpe. Show-urile ei sunt inedite și investește mult în ele, așa că prețurile pe care le cere pentru aparițiile sale sunt pe măsură. Vedeta este recunoscută ca fiind o fire veselă și jovială, dar o urmăritoare de-a sa, de pe rețelele de socializare, a scos-o din minți acum ceva timp.

Delia a postat pe rețelele de socializare fotografii de pe terasa casei sale îmbrăcată într-o ținută inedită. Deși imaginile nu au avut nimic ieșit din comun, iar unor le-au plăcut mult, au fost și voci critice. „Țara arde și baba se piaptănă”, a spus una dintre urmăritoarele ei. „Ce-aveți, oameni buni? Ar trebui să stăm cu toții acasă, să ne plângem de milă? Chiar așa de rău vă afectează statul acasă?”, i-a luat apărarea Deliei o altă fană.

Mesajul Deliei, după ce s-a enervat la maxim

„Nu arde nimeni…Capul tău arde!”, a continuat conflictul.
Enervată la culme, Delia a răbufnit și și-a spus părerea despre comentariul de mai sus. După ce vedeta i-a replicat internautei, mai mulți fani au sărit cu like-uri la răspunsul ei, semn că nici aceștia nu sunt de acord cu cele spuse.

„Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!”, a scris Delia Matache

Revista Presei