Delia e însărcinată? Artista spune totul! Vrea o fetiță: Sunt fixată pe Jessie

80731268_2677428195685601_7038301854442192896_n

Delia este una dintre cele mai amuzante și deschide vedete din România. Toți românii o iubesc pentru felul ei de a fi. Deși e mereu veselă, vedeta nu este completă. Aceasta își dorește foarte mult un copil.

Cântăreața a făcut mai multe declarații în acest sens. Delia își dorește o fetiță, care să-i semene nepoatei sale, Jessie.

„O să mergem și noi cu încredere înainte. Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am… am zis, sunt fixată pe Jessie și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante.”, a declarat Delia în cadrul unui interviu.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, managerul ei. Cei doi își doresc nespus un copil.

Soțul Deliei deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care el îl manageria și s-au căsătorit în 2012

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez.”, a mai spus Răzvan.

Revista Presei