Delia Matache uimește din nou! Pe ce a cheltuit o avere: Imaginile finalului de an

bomba-mondena-delia-cucerita-de-un-barbat-talentat-vedeta-a-recunoscut-public-382427

Delia Matache uimește din nou! Vedeta a cheltuit o avere pentru a-și îndeplini un vis. Sunt imaginile finalului de an. Orice om visează la așa ceva.

Cântăreața ne-a obișnuit deja cu extravaganțele, dar ultima dintre ele ne va lăsa cu gura căscată. Vedeta Antenei 1 a luat o decizie incredibilă. Imaginile sunt de-a dreptul memorabile.

Delia a dat lovitura

Cântăreața a plecat, din nou, din România. Dacă ultima dată a explorat munții, de această data Delia a decis să plece unde e cald și bine. A ales o destinație exotică, așa cu face aproape de obicei.

Este vorba despre un loc celebru printre amatorii de vacanțe scumpe. Nu a plecat singură. Este însoțită chiar de către soțul ei. Locul ales pare desprins dintr-un vis. Vorbim despre o destinație exclusivistă cu plaje cu nisip fin, apă turcoaz, cristalină, palmieri și nuci de cocos. Este vorba despre Maldive, un loc celebru printre amatorii de vacanțe scumpe.

Locația a lăsat însă pe toată lumea cu gura căscată. Este vorba despre un resort de lux aflat în mijlocul oceanului. Un resort în care un sejur de 6 nopți cu mic dejun costă 10.000 de euro, anunță Antena Stars.

Delia și Răzvan Munteanu au facut şi un tur al vilei în care stau. Vorbim despre peisaje rupte din Rai, plajă, piscină, ocean. Mai mult, cei doi s-au răsfățat cu coktailuri fine.

Relaxarea Deliei este de înţeles pentru că urmează o perioadă extrem de solicitantă pentru artistă, luna decembrie fiind una plină de concerte.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#tiktoks

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Revista Presei