Delia, plină de nervi! Nimeni nu a mai văzut-o atât de nervoasă: Oricum se află tot ce vorbiți

de: Ana Toma
24 oct. 2020
Delia, plină de nervi! Nimeni nu a mai văzut-o atât de nervoasă: Oricum se află tot ce vorbiți

Delia și-a șocat fanii după ultima ieșire nervoasă pe care a avut-o. Îndrăgita artistă a răbufnit în fața tuturor. Totul ar fi pornit de la răutatea anumitor persoane și bârfele pe care le tot aude în ultima vreme.

Delia s-a făcut întotdeauna remarcată prin faptul că nu se abține să spună lucrurilor pe nume. Vedeta este extrem de directă și nu ține doar pentru ea lucrurile care o enervează.

Din cauza pandemiei, artista petrece tot mai mult timp pe rețelele de socializare, iar fanii reacționează constant la postările ei. Ea are mii de urmăritori cărora le împărtășește bucuriile, dar și situațiile neplăcute pe care le întâmpină.

De această dată însă, Delia a apărut mai nervoasă ca niciodată. Vedeta a reacționat dur și susține că mai multe persoane o bârfesc, fără a-și da seama că lucrurile ies până la urmă la suprafață.

Ea a mărturisit că nu numai artiștii sunt bârfiți, dar și make-up artiștii sau arte persoane cunoscute, lucru care o dezamăgește complet. Vedeta a făcut astfel un apel la acest gen de oameni să renunțe la astfel de bârfe care nu aduc absolut nimic productiv.

Se află tot ce vorbiți

”Bârfiți mai puțin pentru că oricum se află tot ce vorbiți. Oricum duceți vorba mai departe foarte urât, de la unul la altul, de multe ori înțepați și sperați să obțineți un rezultat satisfăcător de bârfă.

Nu vreți să știți cât de nasoală este ipostaza în care auzi chestii pe care nu vrei să le asculți despre diverși artiști, alți hairstyliști, make-up artiști, fotografi..Nu mai faceți asta”, a spus Delia pe contul de Instagram.