Delia s-a iubit cu o mare vedetă. Ce iubiți a avut artista înainte de a-și cunoaște soțul

cheloo-delia-xfactor

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu și își doresc foarte mult un copil. Putem spune că vedeta are tot ce și-ar putea dori o femeie, dar nu întotdeauna a fost așa. 

Frumoasa blondă a trecut prin mai multe relații până să-și găsească prințul care a dus-o la altar. Una dintre ele a fost chiar cu un coleg de breaslă.

Este vorba despre Matteo. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de înregistrare.

“Delia m-a învăţat să fac dragoste”, recunoştea Matteo

Din păcate, cei doi s-au despărțit, asta după ce artistul a fost filmat în compania unei blonde focoase, pe nume Simona. Nu se știe dacă acesta a înșelat-o sau nu, un lucru este cert, Delia și-a găsit adevărata dragoste imediat.

Ce bărbați au mai trecut prin viața sa

Vedeta a mai avut doi iubiți, pe Florin Munteanu, un om de afaceri și pe Edi Iordănescu, fiul fostului antrenor al Naționalei.

După relația cu Matteo, Delia l-a întâlnit pe Răzvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut într-un club pe care el în manageria. Acesta deține mai multe localuri în Centrul Vechi. Ea venise la karaoke.”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” povestea Răzvan.

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit.

Delia își dorește un copil

“Nu mă grăbesc. Nu simt nevoia. Nu vreau să fac asta pentru că e la modă. Atât eu cât și Răzvan ne dorim mult un copil și o să vină la un moment dat pentru că așa e firesc și normal, dar chestia asta trebuie făcută când simți că e nevoie. Încă mai vreau să copilăresc”, povestea Delia în urmă cu ceva timp.

Delia a vorbit despre căsnicia sa. Vedeta a spus că totul merge normal. Celor doi le place la nebunie să călătorească.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde) Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci”
Delia Matache.

Revista Presei