Delia, schimbare totală de look. Cum arată acum. Ipostaze super sexy cu artista

de:
19 aug. 2021
Delia, schimbare totală de look. Cum arată acum. Ipostaze super sexy cu artista
Delia Matache

Delia nu este adepta rutineri, iar asta se poate observa din schimbările pe care și le face constant. A avut părul roz, mov, verde a fost surprinsă îmbracată sport, elegant, dar ultimele ipostaze i-au șocat chiar și pe internauți.

Artista a postat o imagine în care este îmbrăcată într-un tricou negru, simplu. Nimic rău până aici, decât că tricoul era atât de scurt, încât îi acoperea doar jumătate din sâni.

Delia, în ipostaze super sexy

Coborâm mai jos și vedem că artista a optat pentru o pereche de blugi, din nou, extrem de scurți, deschiși la culoare. Accesoriile au făcut însă toată imaginea. Și-a pus un lanț pe post de curea, și a optat pentru niște unghii extrem de lungi.

Dacă unii fani au fost impresionați de noua schimbare de look a Deliei, alții nu s-au arătat prea încântați. Mai mult de atât, unii nu au trecut nici cu vederea aspectul fizic impecabil al artistei, care oricât de mult ar mânca, tot reușește să se mențină în formă.

La câtă mâncare bagi în tine și să arăți așa… ferească Dumnezeu!!! (…) Superbă poza artistică!!! Acum sunt curioasă câți moraliști or să intervină? (…) Așa… mai arată-ne și nouă o formă, una, alta, că uitam cum mai arăți cu hanoracele alea largi, verzi, colorate de zici că ai avut petrecere privată la copii și ți-au furat nasu roșu”, sunt doar o parte dintre comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Câți bani a făcut Delia în pandemie

Nu e de mirare că se simte și arată la fel de bine, căci Delia nu a simțit deloc perioada care i-a afectat pe mulți din punct de vedere financiar. În 2020, deși cifra de afaceri a firmei Delievents deținută de artistă a crescut cu 43, conform bilanțului depus la Registrul Comerțului și consultat de Fanatik, Delia a avut un profit colosal, cu 45 % mai mare decât în anul anterior raportat.

Despre ce sumă vorbim? Ei bine, în 2020, firma Deliei a avut un profit net de 4.017.260 lei, adică undeva în jurul sumei de 800.000 de euro, mai mare decât în 2016 și chiar decât în 2017.