Delia și-a șocat fanii! Cu cât vinde biletele la concertele programate în aer liber! Sumele sunt uriașe

31 mai 2020
Delia și-a șocat fanii! Cu cât vinde biletele la concertele programate în aer liber! Sumele sunt uriașe

După despărțirea de Global Records, Delia revine în forță cu trei concerte programate consecutiv pe 5,6 și 7 iunie, de la ora 20.00, la Verde Stop Arena din București. Prețurile biletelor sunt destul de piperate și mulți fani s-au arătat nemulțumiți de acest lucru.

Pe de altă parte, pentru concertul programat pe 5 iunie deja nu mai sunt locuri, ceea ce înseamnă că artista este foarte apreciată și că românilor le-a fost dor să iasă în aer liber și să-și asculte muzica favorită.

Cel mai ieftin bilet la unul din concertele Deliei costă 290 de lei, în timp ce un tichet la VIP ajunge la 490 de lei, iar unul la Ultra VIP la 990 de lei, conform bilete.deliaofficial.ro.

Ce a transmis Delia

”După ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului si a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București”, au anunțat organizatorii.

”Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm”, a precizat Delia, mărturisind că a simțit permanent lipsa scenei, dorul de muzică și, mai ales, apropierea de public.

Evenimentele va fi organizate respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.