Delia șochează din nou! Pe ce a cheltuit o avere: Bendeac a rămas mască

bomba-mondena-delia-cucerita-de-un-barbat-talentat-vedeta-a-recunoscut-public-382427

Delia Matache șochează din nou! Cunoscută pentru extravaganțele pe care și le permite, vedeta a recidivat. A cheltuit o mică avere. Partenerul de juriu de la iUmor, Mihai Bendeac a rămas mască.

Una dintre cele mai apreciate și bine plătite cântărețe din România este extrem de cheltuitoare. De această dată, Delia Matache a uimit pe toată lumea.

Pe ce a cheltuit Delia 2300 de lire sterline

Mihai Bendeac intră în conflict de multe ori cu Delia. Nu de puține ori, cei doi s-au contrat pe platourile emisiunii iUmor, acolo unde jurizează alături de Cheloo. Deși este un fashion icon în România, colegul său de la ”iUmor” nu înțelege plăcerea de a cheltui a Deliei. La ultima emisiune, cântăreața l-a mințit pe Bendeac.

Acesta a întrebat-o pe Delia cât costă geanta pe care o poartă. Blonda i-a spus că 150 de lei. Intrigat de faptul că a dat așa de puțin și totodată suspicios, și-a întrebat fanii care este adevărul. Când a aflat a rămas mască.

Artista a devenit un fashion icon atât pentru colegele de scenă, cât și pentru admiratoarele ei, solista încercând să țină ștacheta sus și să nu se uite la bani când merge la shopping. Deși a declarat în repetate rânduri că nu este genul de femeie pentru care o haină e de unică folosință, vedeta Antena 1 nu poate rula des ținutele sau accesoriile, dat fiind că multe dintre colegele sale de scenă se inspiră de la ea și își comandă aceleași lucruri.

Cât cheltuie Delia la o sesiune de cumpărături

Pentru a-și asigura ținute noi și mai ales originale la fiecare apariție, interpreta e atentă la tendințele internaționale și merge des în magazinele sale preferate din Europa, de unde își achiziționează cele mai noi colecții. Astfel, o sesiune de shopping o poate ușura de câteva mii de euro, dar nu e capăt de țară, căci Delia este una dintre cele mai bine plătite soliste din România. Pe de altă parte, oricât de bine ar fi plătită, miile de euro per sesiune de cumpărături îl scot din minți pe prietenul și colegul său de la ”iUmor” Mihai Bendeac. Actorul se declară de fiecare dată ”învins” după ce aude cât cheltuie amica sa pe haine și accesorii.

Solista i-a spus lui Bendeac că geanta sa, tip sacoșă de rafie, costă 150 de lei, menționând că este luată la mâna a doua. Ei bine, celebra geantă costă de fapt 2.300 de lire, departe de cei 150 de lei.

Revista Presei