Delia trăiește pe picior mare! Sume uriașe câștigate din muzică: Unii nici nu visează la aceste sume

delia

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate, dar și căutate artiste din România. Vedeta de la Antena 1 trăiește pe picior mare. Câștigă sume uriașe din muzică și nu numai. Unii dintre noi nici nu visează la astfel de sume.

Delia Matache, câștiguri fabuloase

Vedeta de la iUmor are parte de câștiguri fabuloase. Deși trăiește în România poate rivaliza cu mulți artiști din Occident. Delia Matache și Răzvan Munteanu întorc banii cu lopata.

Delia are un tarif cuprins între 2.500 şi 3.500 de euro la concerte, în funcție de evenimentul și de ora show-ului. La revelion, suma poate atinge și 5000 de euro.

Delia Matache și Răzvan Munteanu fac bani frumoși din activitatea lor. În anul 2013, aceasta a produs în jur de 700 000 de euro numai din cântări. La aceste sume s-au adăugat şi cei 100.000 de euro, de la fosta emisiune „X Factor”, dar să nu uităm și faptul că a fost jurată și la iUmor.

Nici lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei, nu i-a mers rău deloc. Acesta este un prosper om de afaceri. Reuşește să aducă acasă cam aceeaşi sumă, dat fiind faptul că cele şase localuri pe care le deţine în Centrul Vechi sunt pline de clienţi.

Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi s-au întâlnit prima dată într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a recunoscut într-un interviu mai vechi că a fost dragoste la prima vedere și că a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală. Ba mai mult, acesta i-a devenit și manager din dorința de a fi mai aproape de ea și de a o ajuta și mai mult.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan, care între timp, a devenit și managerul artistei.

Revista Presei